Felhívás

- Érdekel a történelem?

- Jártas vagy a nemzetek kultúrájában?

- Otthon érzed magad a földrajzban?

- Szeretnéd jobban megismerni Izraelt?

Nincs már dolgod, csak szervezz három fős csapatot, válassz segítő tanárt és mérettessétek meg magatokat!

A Dombóvári Magyar - Izraeli Baráti Társaság Egyesület három fordulós középiskolai vetélkedőt hírdet, amelyben megmutathatjátok tudásotokat Izrael történelmével, gazdaságával, földrajzával, kultúrájával kapcsolatban.

Fődíj

- 5 napos izraeli tanulmányút a csapat és felkészítő tanára részére.

- 100.000 Ft pénzjutalom a felkészítő iskola részére.

Ajánló

Untitled-2 copy

A rendszerváltással közel egy időben Izrael és Magyarország között egyezmény született a teljes körű diplomáciai kapcsolat helyreállításáról. A két állam azóta is számos gazdasági, kulturális, oktatási, tudományos együttműködésben támogatja egymást.

Ennek jegyében, valamint a modern demokratikus berendezkedésű Izrael fiatalok számára kézzel foghatóvá válása érdekében kereste fel képviseletünket, intézményünket a Dombóvári Izraeli-Magyar Baráti Társaság Egyesületet, hogy jelen játékával elősegítse, folytassa a két ország egymáshoz közeledését.

A verseny célja segíteni a felnövő nemzedék számára Izrael államának valós tényeken keresztüli megismerését, átláthatóvá téve az európai kultúrához hasonló közel-keleti állam mindennapi életét a napjainkban tapasztalható, sokszor félreérthető információs zűrzavarban.

A civil kezdeményezésben megvalósuló hiánypótló középiskolai vetélkedőre szeretnénk felhívni a figyelmüket Önöknek és diákjaiknak. Őszinte szívvel buzdítjuk Önöket iskolájuk csapatának regisztrációjára a vetélkedőben való részvételre.

Sok sikert és élményekben gazdag, izgalmas játékot kívánunk!

Játékszabály/Regisztráció

 


Ajánlott oldalak